Ihanaa tätä vuotta ❤︎

Todellakin ihanaa tätä vuotta teille kaikille toivottelen !

Meillä vuosi on alkanut tuijottamalla kotimme seiniä, nurkkia ja huonekaluja.  Nuo tuijottelut johtivat meidät tapettikaupoille ja  jotain uutta ja ihanaa saadaan kohta tapiseerata täällä meillä. Tuskin maltan odottaa sitä viestiä, että tapettimme olisi jo saapunut. Pientä epäonnea oli kyllä tuolla tilausreissulla, kun olin osannut valitan juuri yhden tapetin, jonka valmistus oli lopetettu. Eikä sitä ollut enään yhtään rullaa jäljellä edes tehtaalla. Yritettiin tilata sitä jo yhdestä nettikaupastakin, mutta ei sitä sielläkään enää ollut. Vielä yksi paikka josta kokeillaa, joten pidetään peukkuja, että siellä olisi meille kaksi rullaa jäljellä.

Huonekalutkin ovat meillä vaihtaneet paikkaa nurkasta toiseen ja pistetty sitä mukaa kierrätykseen, mistä ei enää tykätä. Aherreltiin meille muuten uusi keittiönpöytäkin….jonka vuoksi minä olen nyt tuijotellut tuota keittiötäkin sillä silmällä, että….jotain tulee tapahtumaan :)

Multasormiakin alkaa jo vähän syyhyttämään. Olenkin jo kovin miettinyt mitä istutan tänä vuonna tuonne meidän ryytimaalle. Jokohan voisin kohta tilata siemenet :) Oletkos sinä jo muuten tilannut mitään valmiiksi ???? Olisipa jo ihanaa päästä tuonne kasvihuoneeseen upottamaan sormet multaan ja odottamaan milloin ensimmäiset alkavat mullasta nousemaan. Viime vuonna käytin cupcake vuokia alku kasvattamiseen. Kestivät todella hyvin kastelemista ja siirtelyä. Mikä parasta….niitä oli monta ❤︎ Vaikkakin tänä vuonna olen luvannut olla istuttamatta ihan niin paljoa eri sorttimenttia….no saahan sitä aina luvata :)

Taidankin tässä vähän jatkaa puutarhasuunnitelmiani :)

Ihanaa maanantaita siulle ❤︎

_MG_4729 _MG_4730 _MG_4732

, , ,

One Response to Ihanaa tätä vuotta ❤︎

  1. Koti meidän helmikuu 17, 2016 at 11:17 am #

    Loistoidea! Tuija