Ihan pihalla !

_MG_4937

 

_MG_4931

 

_MG_4934

Ihan pihalla :) Todellakin !

Lähden aamulla töihin ja aherran hetken villan parissa, kunnes huomaan, että ajatukseni lähtevät harhailemaan kohti basilikaa, suklaaminttua, tomaattia….kohta löydänkin itseni kasvihuoneesta mutustamassa ja maistelemassa yrttejä ja tutkimassa kuinka chilin kukat kukkii ja korianterin siemenet itävät.

Vuosi sitten laitettiin vanhan navetan kivet tulevan kasvihuoneen kivijalaksi ja nyt alkukeväästä se sitten muurattiin valmiiksi lisäten siihen vielä vähän vanhoja tiiliä. Tämän kevään suunnitelmissa oli kuitenkin rakentaa vain kehikko ja minähän samalla jo ajatuksissani vuorasin sen kirkkaalla muovilla ja sisustin kauniilla kalusteilla :)  ❤︎

…mutta kuinkas kävikään…..

Onneksemme löydettiin kuitenkin ihanat ja just sopivan kokoiset ikkunat Turusta, varaosapankki Wanhan Wallankumouksesta jo alku keväästä, jonne sitten yksi päivä huristelimme niitä hakemaan :) On muuten ihana paikka ja niin ystävällinen palvelu ❤︎ Piipahtakaahan, jos siellä suunnilla liikutte!

…ja sitten….

Yhtenä päivänä meidän autotallista alkoikin kuulumaan naputusta ja kohta jo valmista kehikkoa kannettiin pihalle ja siinä se nyt on :) Voitte vaan kuvitella sitä minun hymyä ja ilmettä kun tajusin kuinka monta kassilista hyötykasveja sinne saisinkaan raahata :) Minä olin saanut oman leikkimökkini !!!!!!!

Nyt minulla kasvaa siellä tomaatit, kurpitsat viiniköynnökset, yrtit….lista on ihan loputon !

On siellä oliivipuukin, jonka alla on kiva istuskella :)

Ihanaa päivää siulle toivottelee Mari,joka ei millään meinaa malttaa tehdä töitä, vaan olla pihalla ja kasvihuoneessa ! On ihanaa olla niiiiin pihalla :)

 

, , ,

2 Responses to Ihan pihalla !

  1. jaana kesäkuu 2, 2015 at 10:18 pm #

    no en kestä niin ihana leikkipaikka sulla :D ja mitkä värit..juu väriä olla pittää!!
    täälläkin ollaan pihalla, ihan muuten vaan ja sitten oikeesti pihalla :)

  2. Leila Pentti kesäkuu 14, 2015 at 8:58 pm #

    Palaan aina yhä uudelleen katsomaan tätä kuvaa. Se on niin kaunis :)