SE on taas…

Viikonloppu !!!!

Ihanaa viikonloppua siulle ❤︎

Mä meinaan viettää noi päivät töitä tehden. Entäs sinä ???

_MG_4313

KOhTa on JO kEsÄ ❤︎

Vettä sataa ja minä riehuin ulkona tekemässä kesää. Niiiiiin niin ihanan onnellinen olotila tuli, kun lumi vaan lenti poluille ja pienen pienetkin kinokset hävisivät meidän pihasta.

No hassuahan se on kyllä tähän aikaan vuodesta, mutta oikeasti tuolta kohta pilkottaa jo nurmikko…

Nytkin täällä vaan hymyilen hassua innostuksen virnistys hymyäni…kohta on jo kesä ❤︎ Eiks ookki ????

_MG_5342

 

 

Deletenappi ❤︎

Tänään aamulla raotin jo työhuoneen ovea ja se toi kasvoilleni ihanan hymyn. Noin kuukauden loman jälkeen olenkin intoa täynnä luomaan taas kaikkea uutta, mutta yksi on ongelma on ilmennyt ;) En tiedä mistä aloittaisin. Haluaisin maalata, neuloa, suunnitella uusia kuoseja ja tehdä keramiikkaa ❤︎

Aamun aloitin kuitenkin työhuoneeni siivoamisella ja pikku hiljaa sinne jo itsekkin mahduin pöydän ääreeni työskentelemään.

Olenkin nyt istunut tässä koneella jo jonkin aikaa työstäen ja piirtäen uusia kuoseja. Tällä hetkellä niitä on valmiina tasan nolla. En ole saanut tulostettua niistä päästäni ulos tähän piirtolevylle tai oikeastaan kaikki kuvat ovat kokeet deletenapin voiman :) Eli tämän päivän luomiskansio on aivan tyhjää täynnä.

Ehkä huomenna on luovempi tulostus päivä  ❤︎

Ihanaa maanantaita siulle ❤︎

Mari

tatti-3205

Remppaa pukkaa….

Tänään tuolla kylpyhuoneessa ei enää näytä tuolta. Sen rauhallisuus on tiessään, sillä listat on revitty pois ikkunoista ja lattioista. Huonekalut siirretty huoneen  keskelle pommiksi. Huone on räjäytetty remppatyömaaksi.

Listat on nyt maalattu valkoisiksi ja uudet tapettirullat kannettu odottamaan.

Huomenna se alkaa. Tapetointi ❤︎ Vähän jo äsken raotin ensimmäistä rullaa ja tietty vähän mallailin sitä seinälle….oi oi. Ihana tästä taas tulee, hih !

Palataan pian ❤︎

Mari

_MG_4625

Ihanaa tätä vuotta ❤︎

Todellakin ihanaa tätä vuotta teille kaikille toivottelen !

Meillä vuosi on alkanut tuijottamalla kotimme seiniä, nurkkia ja huonekaluja.  Nuo tuijottelut johtivat meidät tapettikaupoille ja  jotain uutta ja ihanaa saadaan kohta tapiseerata täällä meillä. Tuskin maltan odottaa sitä viestiä, että tapettimme olisi jo saapunut. Pientä epäonnea oli kyllä tuolla tilausreissulla, kun olin osannut valitan juuri yhden tapetin, jonka valmistus oli lopetettu. Eikä sitä ollut enään yhtään rullaa jäljellä edes tehtaalla. Yritettiin tilata sitä jo yhdestä nettikaupastakin, mutta ei sitä sielläkään enää ollut. Vielä yksi paikka josta kokeillaa, joten pidetään peukkuja, että siellä olisi meille kaksi rullaa jäljellä.

Huonekalutkin ovat meillä vaihtaneet paikkaa nurkasta toiseen ja pistetty sitä mukaa kierrätykseen, mistä ei enää tykätä. Aherreltiin meille muuten uusi keittiönpöytäkin….jonka vuoksi minä olen nyt tuijotellut tuota keittiötäkin sillä silmällä, että….jotain tulee tapahtumaan :)

Multasormiakin alkaa jo vähän syyhyttämään. Olenkin jo kovin miettinyt mitä istutan tänä vuonna tuonne meidän ryytimaalle. Jokohan voisin kohta tilata siemenet :) Oletkos sinä jo muuten tilannut mitään valmiiksi ???? Olisipa jo ihanaa päästä tuonne kasvihuoneeseen upottamaan sormet multaan ja odottamaan milloin ensimmäiset alkavat mullasta nousemaan. Viime vuonna käytin cupcake vuokia alku kasvattamiseen. Kestivät todella hyvin kastelemista ja siirtelyä. Mikä parasta….niitä oli monta ❤︎ Vaikkakin tänä vuonna olen luvannut olla istuttamatta ihan niin paljoa eri sorttimenttia….no saahan sitä aina luvata :)

Taidankin tässä vähän jatkaa puutarhasuunnitelmiani :)

Ihanaa maanantaita siulle ❤︎

_MG_4729 _MG_4730 _MG_4732

Joymarin joulukauppa

Joymarin pieni joulukauppa avoinna Mikkelin kävelykadulla vielä tällä viikolla to-pe 10-17 ( saatan olla vähän pidempäänkin ) ja la 10-15 ja su 11-15.

Tämän viikon lauantaina miut löytää myös Jyväskylästä Veturitalleilta Design joulusta.

Ensi viikolla 21.-22.12. aherretaan vielä Mikkelin kävelykadulla ainakin 10-17 ja varmaan vähän venytetään noita viimeisten päivien myynti aikaa, niin kerkiitte vielä viiden jälkeen tulla soppailee.

_MG_6038Lisää tietoa ja kuvia löydät Joymarin facebookki sivuilta!

Nähdään ❤︎

Postikortit ❤︎

Se ihana onnen tunne, kun saa luotua jotain uutta ja se kun niitä odottaa kuumeisesti pari viikkoa ja se TUNNE, kun aukaisee paketin ja näkee ne livenä ❤︎ Joymarin ihanat uudet postikortit ja nyt ne kaikki löytyy tuolta nettikaupasta !

lumiukotkortti-nettikauppa tonttukortti-nettikauppa tonttutatinallakortti-nettikauppa

Huomenna ja lauantaina ❤︎

Huomenna ja lauantaina on miun oma pieni kauppa taas auki !!!!

Jos et saanut kutsua niin laittele miulle viestiä, niin laitan sen siulle ❤︎

Uutuutena tarjottimet ja ihanat Joymarin postikortit ❤︎

Tässä pari maistiaista ❤︎

_MG_5919-1

_MG_5915-1

 

Lapaset ❤︎

Nyt on kaikki ihanan lämpimät lapasetkin jo nettikaupassa. Käyppäs kurkkaamassa tämän vuoden mallisto :)

Juuuu-u todellakin sieltä löytyy nyt myös sitä paljon haluttua mustaa, johon olen aina sanonut ei, hih !

_MG_5772 _MG_5771 _MG_5769

Ihanaa torstaita ❤︎ …meillä muuten pakkasta jo -6, hurrrrr !